Pups

22 januari 2018 – Golden pups verkocht.

Inmiddels zijn alle pups verkocht en zullen binnenkort naar hun nieuwe eigenaar gaan.
Zodra wij weer een nieuwe nestje verwachten zullen we dit melden op deze website.


19 januari 2018 – Golden pups bijna 3 weken oud.

De golden pups van Nula doen het goed. Ze zijn inmiddels al weer bijna 3 weken oud. Hierbij weer een aantal foto’s van de pups.


12 januari 2018 – Golden pups foto update…

Even weer een foto update van de golden pups van Nula van Spokendam.


2 januari 2018 – Golden pups geboren!

Op zaterdag 30 december is onze Golden retriever Nula van Spokendam (roepnaam Noëlle) bevallen van 8 gezonde pups. De pups zijn dus al weer een aantal dagen oud en ze doen het goed! De vader van de pups is de golden retriever: Obsidian of the Morning Valley of ook wel Jason genoemd. Meer info over deze hond vind je hier.

Het zijn 7 reutjes en 1 teefje.

 


11 december 2017 – Alle pups verkocht:

Ondertussen zijn alle flatcoated pups van Shadow verkocht.


3 november 2017 – Flatcoated pups 4 weken oud (verkocht):

Inmiddels zijn de flatcoated pups van Shadow  al weer 4 weken oud. Ze doen het goed zoals jullie op de foto’s kunnen zien.


18 oktober 2017 – Flatcoated pups geboren:

Op dinsdag 3 oktober is onze flatcoated retriever Heather van Spokendam (roepnaam Shadow) bevallen van 6 gezonde pups. Inmiddels zijn de pups al weer twee weken oud en ze doen het goed! De vader van de pups is onze Whizzbang’s Wizard of Oz (roepnaam Guus)

Het zijn 5 reutjes en 1 teefje:

4 zwarte reutjes
1 leverkleurig reutje

1 zwart teefje (inmiddels verkocht)


27 april 2017 – Alle pups zijn verkocht. 

Inmiddels zijn ook alle pups van Kira verkocht en vertrokken naar hun nieuwe eigenaren. We wensen de nieuwe eigenaren heel veel geluk toe met hun mooie pups. Houdt onze website in de gaten voor meer puppienieuws.


4 april 2017 – Ook de pups van Kira naar buiten.

Met het mooie weer mochten ook de pups van Kira even naar buiten. Lekker buiten spelen met de kinderen van Horzestables.  De pups van Kira zijn inmiddels zo’n 5 weken oud.


4 april 2017 – Flatcoated pups van Flox verkocht:

Deze foto’s zijn al wat ouder, maar we wouden ze jullie niet onthouden. De foto’s zijn gemaakt op 27 maart 2017. De pups van Flox waren toen zo’n 11 weken oud.

Inmiddels zijn alle pups van Flox verkocht!


12 mrt 2017 – De pups genieten van het mooie weer!

Met dit mooie weer mochten de pups van Flox ook even naar buiten. Lekker buiten spelen en de boel ontdekken. Dat leverde mooie plaatjes op!


11 mrt 2017 – De twee nestjes flatcoated pups doen het goed!

Even weer een kleine foto update van de twee nestjes met flacoated pups. De pups van Kira zijn geboren op 28 februari en zijn nu op deze foto’s 10 dagen oud. Ze doen het goed!

En de pups van Flox zijn geboren op 11 februari dus inmiddels bijna 4 weken oud. Deze pups doen het ook erg goed en worden al lekker actief.


4 mrt 2017 – Nog een nestje flatcoated pups!

Op 28 februari is onze flatcoated retriever Kira van Spokendam’ (roepnaam Kira) bevallen van 12 gezonde pups! De vader van de pups is de flatcoated reu Whizzbang’s Wizard Of Oz’ (roepnaam Guus)

De bevalling liep voorspoedig en Kira en de pups maken het goed. Het zijn in totaal 12 pups. Waarvan 7 teefjes en 5 reutjes:

6 zwarte teefjes
4 zwarte reutjes

1 leverkleurige teef
1 leverkleurige reu


25 februari 2017 – Pups 2 weken oud!

Hierbij weer een kleine update van de flatcoated pups van Flox. De pups doen het goed. Hierbij weer wat foto’s.

 


14 februari 2017 – flatcoated pups

In de nacht van 10 op 11 februari is de flatcoated retriever ‘Flox’ bevallen van haar pups. Het zijn in totaal 9 pups waarvan 7 teefjes en 2 reutjes. Moeder en pups maken het goed. We houden jullie op de hoogte!


11 november 2016 – Pups verkocht

Onze golden pups zijn inmiddels weer behoorlijk gegroeid en spelen en knuffelen graag met de kinderen van Horzestables. Alle pups zijn verkocht en vertrekken binnenkort naar hun nieuwe baasjes.


24 oktober 2016 – Pups een maand oud

De golden pups van Nüla van Spokenendam zijn al weer een dikke maand oud en ze doen het goed! Ze lopen vrolijk rond en zijn erg nieuwsgierig.


8 oktober 2016 – Pups bijna 3 weken oud

De golden pups van Nüla van Spokenendam zijn al bijna 3 weken oud en ze doen het goed! Hieronder nog even een aantal foto’s:


26 september 2016 – Pups voor Nüla van Spokendam!

Op prinsjesdag, dinsdag 20 september, is onze teef Nüla van Spokendam bevallen van 6 prachtige golden pups. Het zijn 3 teefjes en 3 reutjes en de vader van deze pups is de golden retriever -Jr.CH.Obsidian of the Morning Valley (roepnaam Jason) We houden jullie op de hoogte van deze pups.


26 juli 2016 – Onze golden retriever teef Nula van Spokendam is gedekt en verwacht pups. Meer info vind u hier>>


Flatcoated pups Heather ( Shadow) (Verkocht)

Op 23 februari 2016 zijn Heather van Spokendam en Whizzbang’s Wizard of Oz de trotse ouders geworden van 8 gezonde pups.

4 reuen – 2 in de kleur zwart en 2 lever gekleurd
4 teefjes – 2 in de kleur zwart en 2 lever gekleurd

Alle pups uit dit nestje zijn verkocht. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe pups.

Klik op de foto’s hieronder om meer te weten te komen over de ouders.

guus heather


4- april 2016 – Lekker buiten spelen!

Het mooie weer komt er weer aan. Dus ook de pups mogen lekker naar buiten. En wat is er nu leuker dan spelen met de kinderen van de Horze Stables zorgboerderij? De hele dag knuffelen, rennen en spelen. Wie wil dat nou niet…


15-03-2016

De flatcoated retriever pups van Heather van Spokendam en Whizzbang’s Wizard of Oz zijn inmiddels al weer 3 weken oud. En ze doen het goed! Wat ze zoal doen? Slapen, slapen en nog eens slapen, even drinken bij moeders en dan weer lekker verder slapen.